WEBSHOP

The store is closed for maintenance

VERKOOPVOORWAARDEN

Indien u vóór 13.00 uur besteld en betaald heeft, dan ontvangt u de bestelde producten in princìpe uiterlijk 2 werkdagen later op het bij ons bekende adres. Indien een product niet voorradig is, dan zullen wij u informeren hoelang de levertijd zal zijn van het product. 

Wij verzenden direct nadat uw betaling is ontvangen. U kunt bij het bestellen betalen via iDEAL, SOFORT Banking en Bancontact. Indien u wilt betalen per bankoverschrijving, neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

RETOUREN:

Indien u een product retour wilt zenden, neemt u dan éérst telefonisch of via email contact met ons op. U kunt dan het product ruilen of u ontvangt van ons een voucher ter waarde van het aankoopbedrag.

Indien Klaver Klinieken akkoord gaat met de retourzending, dan kunt u het product binnen 14 dagen onbeschadigd in de originele, ongeopende en eveneens onbeschadigde verpakking retour zenden naar onderstaand adres:

Klaver Klinieken, Steeg 6, 5482 WN Schijndel

Verzend- en handlingkosten van retourzendingen, inclusief risico op verlies en diefstal, zijn voor uw eigen rekening. Alleen aangetekende verzending inclusief track & trace geeft u de garantie dat wij uw product ook daadwerkelijk retour hebben ontvangen.

LET OP:

In verband met hygiëne kunt u postoperatieve kleding, huidproducten of hulpmiddelen uitsluitend retourneren in de originele, onbeschadigde en gesloten verpakking. In verband met besmettingsgevaar na operatieve wonden kunnen wij het product helaas niet meer retour nemen indien de verpakking werd geopend.

T: +31 (0)85-22 22 233
 

E: info@klaverklinieken.nl

 

Klaver Klinieken

Hoofdvestiging:

Cereslaan 2t, 5384 VT Heesch

 

OK complex:

Steeg 6, 5482 WN Schijndel

 

KvK: 76315630

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Spoedgevallen: 24/7 bereikbaar

Bignr: 59053722801 (Dr. E. Bodde)

Bignr: 19044623301 (Drs. R. Fresow)

AGB-code: 22221142

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube - grijze cirkel

© 2020 by Klaver Klinieken. All rights reserved.

Klaver Klinieken en haar logo zijn een geregistreerd merk.

Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klaver Klinieken.