KLAVER KLINIEKEN ONTVANGT VERGUNNING VOOR VERZEKERDE ZORG

SCHIJNDEL - Na een vliegende start in mei 2019 slaat plastische chirurgie kliniek Klaver Klinieken haar vleugels verder uit. Zij ontving van het ministerie van VWS recent een WTZi-vergunning. Naast het huidige pakket aan cosmetische behandelingen mag Klaver Klinieken daarmee nu ook verzekerde zorg aanbieden. Het is een flinke stap voorwaarts en een mooie aanvulling op het huidige aanbod binnen Medisch Centrum Schijndel.

“Met het aanbieden van niet-verzekerde, cosmetische ingrepen zoals een borstvergroting, borstlift, liposuctie of ooglidcorrectie hebben we zeker een mooie start gemaakt. Het kunnen aanbieden van alleen cosmetische ingrepen was voor ons echter niet volledig. Ook de verzekerde zorg is een groot onderdeel binnen de plastische chirurgie. Denk aan een borstverkleining, het verwijderen van een huidafwijking, carpaal tunnel syndroom, een littekencorrectie of borstreconstructie. We zijn blij dat we nu een vergunning hebben gekregen om dit ook aan te kunnen bieden”, zo laat plastisch chirurg Esther Bodde weten.

Het voordeel voor de inwoners van Schijndel en omgeving is dat ze voor deze behandelingen nu niet meer naar het ziekenhuis hoeven. Deze zorg kan gewoon dichtbij huis worden aangeboden.

Alle ingrepen bij Klaver Klinieken worden uitgevoerd door medisch specialisten met een jarenlange ervaring, een garantie voor goede zorg. “Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop, we zijn dan ook heel trots op onze hoge waardering op Zorgkaart Nederland!”, aldus Esther Bodde.


151 keer bekeken0 reacties

T: +31 (0)85-22 22 233
 

E: info@klaverklinieken.nl

 

Klaver Klinieken

Hoofdvestiging:

Cereslaan 2t, 5384 VT Heesch

 

OK complex:

Steeg 6, 5482 WN Schijndel

 

KvK: 76315630

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Spoedgevallen: 24/7 bereikbaar

Bignr: 59053722801 (Dr. E. Bodde)

Bignr: 19044623301 (Drs. R. Fresow)

AGB-code: 22221142

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube - grijze cirkel

© 2020 by Klaver Klinieken. All rights reserved.

Klaver Klinieken en haar logo zijn een geregistreerd merk.

Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klaver Klinieken.