ONZE GEGEVENS
OPENINGSTIJDEN
ONZE VOORWAARDEN

T: +31 (0)73-72 00 666

E: info@klaverklinieken.nl

 

Klaver Klinieken

Steeg 6

5482 WN Schijndel

KvK: 76315630

AGB-code: 22221142

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00

Zaterdag en zondag: gesloten

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Spoedgevallen: 24/7 bereikbaar

TELEFONISCH BEREIKBAAR:
BIG-REGISTER
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube - grijze cirkel

59053722801 (Dr. E. Bodde)

19044623301 (Drs. R. Fresow)

© 2020 by Klaver Klinieken. All rights reserved.

Klaver Klinieken en haar logo zijn een geregistreerd merk.

Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klaver Klinieken.

Klaver Klinieken is gehuisvest in Medisch Centrum Schijndel. Dit verzamelgebouw biedt onderdak aan diverse zorgverleners. Zo bevinden zich hier medische praktijken voor orthopedie, gynaecologie en dermatologie, maar ook diverse paramedische diensten zoals fysiotherapie, huidtherapie, tandheelkunde, osteopathie en logopedie. Zelfs is er de beschikking over een volledig geoutilleerde echo- en röntgenafdeling, welke wordt beheerd door Ziekenhuis Bernhoven. Vanzelfsprekend ontbreekt de operatieafdeling niet: een state-of-the-art OK-complex met twee Klasse-1 operatiekamers met prestatieniveau 1, een ruime recovery en een verplegingafdeling met alle sanitaire voorzieningen.

 

Wij werken samen met alle diensten waar onze patiënten behoefte aan hebben. Dat maakt dat alle noodzakelijke zorg onder één dak aanwezig is. Wel zo gemakkelijk!

Onze kliniek heeft alles in huis

Voor elke zorg de beste specialist

Esther Bodde
plastisch chirurg

Werd in Nijmegen en Eindhoven opgeleid tot plastisch chirurg en deed wetenschappelijk onderzoek bij het National Cancer Institute in de VS. Naast haar opleiding tot plastisch chirurg promoveerde Esther Bodde in 2009 op het onderwerp synthetische botvervangers. Haar wetenschappelijke achtergrond maakt dat zij optimaal op de hoogte weet te blijven van de vernieuwingen in haar vakgebied.

BIG nr: 59053722801

Roel Fresow
plastisch chirurg

Doorliep meerdere stages bij gerenommeerde plastisch chirurgen in Miami en New York, voordat hij in 2003 zijn opleiding tot plastisch chirurg voltooide. In de loop der jaren heeft Roel Fresow zich ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van borstcorrecties. Daarnaast focust hij zich vooral op de kleine handchirurgie en de verwijdering van huidafwijkingen in complexe gebieden, zoals het gezicht.

BIG nr: 19044623301

Anke Kerkhof

Anke is samen met Marjolein de teambuilder op onze polikliniek. Samen beheren zij de poli en OK planning en zijn zij verantwoordelijk voor de personele bezetting op alle afdelingen. Anke richt zich daarnaast specifiek op sales- en marketingactiviteiten. Haar uitgebreide netwerk dat zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd komt daarbij goed van pas.

Wendy Leenders

Wendy heeft een jarenlange ervaring als OK-assistente met specifieke kennis op het gebied van de plastische en cosmetische chirurgie.
Zij is verantwoordelijk voor alle zaken die betrekking hebben op het operatieve proces. Zo beheert en bewaakt zij ons instrumentarium en is zij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer.

Lisanne van Mierlo

Lisanne heeft al vele jaren ervaring als anesthesieverpleegkundige in diverse zelfstandige behandelcentra. Zij is als POS-verpleegkundige verantwoordelijk voor het pre-operatieve screeningsproces en alle andere zaken rondom de anesthesiologische zorg voor onze patiënten.

Marjolein Vogel

Marjolein is samen met Anke de teambuilder op onze polikliniek. Samen beheren zij de poli en OK planning en zijn zij verantwoordelijk voor de personele bezetting op alle afdelingen. Marjolein richt zich daarnaast met name op Human Resources en backoffice werkzaamheden, waar zij door haar jarenlange ervaring veel zeer bedreven in is.

Raad van Toezicht

Klaver Klinieken kent een Raad van Toezicht. Haar voornaamste taak is het toezicht houden op de kwaliteit, veiligheid, betaalbaarheid en toegankelijkheid van de zorg voor onze patiënten. Dit doen zij onder andere door:

 • realiseren van de doelstelling van Klaver Klinieken;

 • werking van de controlesystemen;

 • strategie en de risico’s;

 • financiële verslaglegging;

 • kwaliteit en veiligheid van zorg;

 • naleving van wet- en regelgeving;

 • verhouding met belanghebbenden;

 • uitvoering geven aan maatschappelijke doelstelling en verantwoordelijkheid van Klaver Klinieken.