Klaver Klinieken heeft zich ten doel gesteld de afstand tussen huisarts en ziekenhuis te verkleinen. Wij kiezen er daarom bewust voor onze klinieken te huisvesten in gezondheidscentra waar ook huisartsen, fysiotherapeuten, huidtherapeuten, etc (de zogenaamde '1e lijn') gevestigd zijn. Zo wordt u in uw eigen vertrouwde omgeving geholpen en zijn de lijnen tussen de samenwerkende zorgaanbieders kort. Daarmee heeft u sneller toegang tot de juiste zorg, kunnen we zorg efficiënter en dus goedkoper maken en bovendien ook dichter bij huis.
Dit beleid volgt de toekomststrategie van de overheid onder de noemer "De Juiste Zorg Op De Juiste Plek".

  Gezondheidscentrum Ceres - Heesch  

Onze vestiging in Gezondheidscentrum Ceres ligt aan wat ook wel ‘de poort van Heesch’ wordt genoemd. Het centrum biedt onderdak aan drie huisartspraktijken, een hand- en polscentrum, verloskunde, fysiotherapie, psychologie, huidtherapie, tandheelkunde, logopedie, dieet- en voedingsadvies, ergotherapie, etc. Ook is er een apotheek gevestigd. Alle zorg die u nodig heeft onder één dak. En dat op een in het oog springende locatie die zich kenmerkt door een uitstekende bereikbaarheid pal aan de snelweg A59 en met volop gratis parkeervoorzieningen.

Klaver Klinieken heeft hier de beschikking over een volledig geoutilleerde poliklinische operatiekamer, waar wij alle soorten behandelingen onder plaatselijke verdoving kunnen uitvoeren.
Zorg 'anno nu' wordt hiermee toegankelijker, laagdrempeliger en meer vraaggericht. Binnen ons centrum kunnen wij u, dankzij de samenwerking tussen de vele verschillende zorgaanbieders, de beste zorg aanbieden. Daarmee willen we een blijvende meerwaarde zijn. Samen geven we vorm aan betere en efficiëntere zorg, klaar voor de toekomst!

  Medisch Centrum Schijndel - Schijndel  

Dit verzamelgebouw biedt onderdak aan diverse zorgverleners. Zo bevinden zich hier medische praktijken voor orthopedie, gynaecologie en dermatologie, maar ook diverse paramedische diensten zoals fysiotherapie, huidtherapie, tandheelkunde, osteopathie en logopedie. Zelfs is er de beschikking over een volledig geoutilleerde echo- en röntgenafdeling, welke wordt beheerd door Ziekenhuis Bernhoven.

In Schijndel bevindt zich een state-of-the-art OK-complex met twee klasse-1 operatiekamers (prestatieniveau 1), een ruime recovery en een verplegingafdeling met alle sanitaire voorzieningen.

De operaties die wij verrichten onder narcose of regionale anesthesie en die een absolute steriele omgeving vereisen, worden daarom altijd uitgevoerd in dit centrum.

Onze kliniek heeft alles in huis

Voor elke zorg de beste specialist

Esther Bodde
plastisch chirurg

Werd in Nijmegen en Eindhoven opgeleid tot plastisch chirurg en deed wetenschappelijk onderzoek bij het National Cancer Institute in de VS. Naast haar opleiding tot plastisch chirurg promoveerde Esther Bodde in 2009 op het onderwerp synthetische botvervangers. Haar wetenschappelijke achtergrond maakt dat zij optimaal op de hoogte weet te blijven van de vernieuwingen in haar vakgebied.

BIG nr: 59053722801

Roel Fresow
plastisch chirurg

Doorliep meerdere stages bij gerenommeerde plastisch chirurgen in Miami en New York, voordat hij in 2003 zijn opleiding tot plastisch chirurg voltooide. In de loop der jaren heeft Roel Fresow zich ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van borstcorrecties. Daarnaast focust hij zich vooral op de kleine handchirurgie en de verwijdering van huidafwijkingen in complexe gebieden, zoals het gezicht.

BIG nr: 19044623301

Anke Kerkhof

Anke is samen met Marjolein de teambuilder op onze polikliniek. Samen beheren zij de poli en OK planning en zijn zij verantwoordelijk voor de personele bezetting op alle afdelingen. Anke richt zich daarnaast specifiek op sales- en marketingactiviteiten. Haar uitgebreide netwerk dat zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd komt daarbij goed van pas.

Marjolein Vogel

Marjolein is samen met Anke de teambuilder op onze polikliniek. Samen beheren zij de poli en OK planning en zijn zij verantwoordelijk voor de personele bezetting op alle afdelingen. Marjolein richt zich daarnaast met name op Human Resources en backoffice werkzaamheden, waar zij door haar jarenlange ervaring zeer bedreven in is.

Lisanne van Mierlo

Lisanne heeft al vele jaren ervaring als anesthesieverpleegkundige in diverse zelfstandige behandelcentra. Zij is als POS-verpleegkundige verantwoordelijk voor het pre-operatieve screeningsproces en alle andere zaken rondom de anesthesiologische zorg voor onze patiënten.

Ingrid Cleophas

Ingrid bekleedt de functie van doktersassistente en bemant samen met Anke en Marjolein onze polikliniek. Met haar ervaring binnen de plastische en cosmetische chirurgie kan zij u alles uitleggen rondom uw ingreep. Daarnaast voert ze administratieve taken uit en ondersteunt ze onze plastisch chirurgen tijdens de spreekuren.

Miranda Verstraten

Miranda is verpleegkundige en verantwoordelijk voor de nazorg tijdens OK-dagen. Ze begeleidt je vanaf opname bij de balie totdat je weer opgehaald wordt om naar huis te gaan.
Met 18 jaar werk ervaring, opgedaan op chirurgische verpleegafdelingen in het ziekenhuis, is zij een waardevol teamlid.

Adrienne Suppers

Adrienne is als operatieassistente ons vaste aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op het operatieproces. Zo regelt zij alle noodzakelijke materialen en bewaakt ze de kwaliteit en veiligheid van elke ingreep. Haar jarenlange ervaring op de OK en passie voor het vak maakt haar onmisbaar.

Yvonne Kabeli

Als ervaren operatieassistente helpt Yvonne ons op operatiedagen om op snelle en professionele wijze de beste operatieresultaten te behalen. Zij assisteert en instrumenteert de chirurg en zorgt dat deze optimaal zijn werk kan doen. Zonder Yvonne is opereren voor een chirurg feitelijk onmogelijk. 

Raad van Toezicht

Klaver Klinieken kent een Raad van Toezicht. Haar voornaamste taak is het toezicht houden op de kwaliteit, veiligheid, betaalbaarheid en toegankelijkheid van de zorg voor onze patiënten. Dit doen zij onder andere door toezicht te houden op:

 • het realiseren van de doelstellingen van Klaver Klinieken;

 • de werking van onze controlesystemen;

 • de strategie en de risico’s;

 • onze financiële verslaglegging;

 • de kwaliteit en veiligheid van zorg;

 • de naleving van wet- en regelgeving;

 • de onderlinge verhouding met belanghebbenden;

 • het uitvoering geven aan de maatschappelijke doelstelling en verantwoordelijkheid van Klaver Klinieken.

T: +31 (0)85-22 22 233
 

E: info@klaverklinieken.nl

 

Klaver Klinieken

Hoofdvestiging:

Cereslaan 2t, 5384 VT Heesch

 

OK complex:

Steeg 6, 5482 WN Schijndel

 

KvK: 76315630

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Spoedgevallen: 24/7 bereikbaar

Bignr: 59053722801 (Dr. E. Bodde)

Bignr: 19044623301 (Drs. R. Fresow)

AGB-code: 22221142

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube - grijze cirkel

© 2020 by Klaver Klinieken. All rights reserved.

Klaver Klinieken en haar logo zijn een geregistreerd merk.

Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klaver Klinieken.