Ooglidcorrectie

Het oog wil ook wat

Er wordt regelmatig gezegd dat ogen de vensters zijn van de ziel. Mensen bedoelen daarmee dat ze in de ogen van een ander emoties zoals pijn en woede kunnen waarnemen. Of dit daadwerkelijk zo is weten we niet zeker. Wat we wel zeker weten is dat je ogen uitermate belangrijk zijn in de beoordeling van je uiterlijk.

Belangrijker nog, je ogen zijn onmisbaar in je dagelijkse leven. Het goed functioneren van je ogen is daarom wellicht nog belangrijker dan hoe ze je uiterlijk bepalen.

In beide gevallen kan een ooglidcorrectie zeer gewenst zijn. Wij helpen u graag mee om te beoordelen of een operatieve correctie voor u een verbetering kan betekenen.

Maak nu snel en eenvoudig een afspraak

BOVENOOGLID
CORRECTIE

Overhangende bovenoogleden kunnen je een vermoeid of ouder uiterlijk geven. Belangrijker nog is dat het klachten van vermoeidheid of slechter zien kan veroorzaken. Een correctie kan eenvoudig worden uitgevoerd en kent vaak een goed resultaat. Doen dus!

ONDEROOGLID
CORRECTIE

Wallen onder de ogen geven je al snel een vermoeid uiterlijk. De vraag of je moe bent of slecht geslapen hebt, zal menigeen bekend in de oren klinken. Erg storend als je je juist zo goed voelt. Laat je uiterlijk weer in overeenstemming zijn met je gevoel. Wij kunnen je daarmee helpen.

WENKBRAUW
CORRECTIE

Overhangende oogleden kunnen ook (mede) het gevolg zijn van zakkende wenkbrauwen. Het is dan ook belangrijk hier een goed advies over te krijgen en de behandeling te ondergaan die in jouw situatie het beste past. Onze plastisch chirurgen kunnen dit als beste beoordelen.

T: +31 (0)85-22 22 233
 

E: info@klaverklinieken.nl

 

Klaver Klinieken

Hoofdvestiging:

Cereslaan 2t, 5384 VT Heesch

 

OK complex:

Steeg 6, 5482 WN Schijndel

 

KvK: 76315630

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Spoedgevallen: 24/7 bereikbaar

Bignr: 59053722801 (Dr. E. Bodde)

Bignr: 19044623301 (Drs. R. Fresow)

AGB-code: 22221142

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube - grijze cirkel

© 2020 by Klaver Klinieken. All rights reserved.

Klaver Klinieken en haar logo zijn een geregistreerd merk.

Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klaver Klinieken.