Injectables

Eenvoudig wat frisser uitzien

Rimpeltjes rond de mond of kraaienpootjes zijn vaak de eerste tekenen van een verouderende huid. Een goede anti-rimpelcreme kan de allerfijnste lijntjes verwijderen, maar voor het verminderen van diepere rimpels zijn vaak verdergaande behandelingen nodig.

 

Bij Klaver klinieken worden de injectable behandelingen uitgevoerd door artsen die hierin gespecialiseerd zijn. Zij vertellen u graag op welke wijze uw storende rimpels kunnen worden verbeterd.

Maak nu snel en eenvoudig een afspraak

Rimpeltjes rond de mond of kraaienpootjes zijn vaak de eerste tekenen van een verouderende huid. Een goede anti-rimpelcreme kan de allerfijnste lijntjes verwijderen, maar voor het verminderen van diepere rimpels zijn vaak verdergaande behandelingen nodig. Bij Klaver klinieken worden de injectable behandelingen uitgevoerd door artsen en PA's die hierin gespecialiseerd zijn. Zij vertellen u graag op welke wijze uw storende rimpels kunnen worden verbeterd.

BOTOX
Botox is een toxine dat gebruikt kan worden om de samentrekking van de spiertjes in het gelaat te verminderen. Botox wordt met een kleine naald in de huid geïnjecteerd en verzwakt daarna 3 tot 6 maanden de spier die voor rimpels zorgt, bijvoorbeeld op het voorhoofd of rond de ogen. De effectieve werking start pas na enkele dagen. Herhaling is nodig om het effect te behouden.
Wanneer het goed wordt uitgevoerd zijn er weinig bijwerkingen te verwachten.


FILLERS
Fillers zijn stoffen die door middel van injecties in de huid worden aangebracht. De stoffen vullen plooien en rimpels op, waardoor het gezicht meer zijn originele contouren terugkrijgt.
In Nederland wordt alleen nog maar gebruik gemaakt van afbreekbare fillers, deze houden hun effect zo’n 3-12 maanden.

TRAANGOOTBEHANDELING
Uw ogen zijn de spiegel van uw ziel. Het is het eerste wat u ziet wanneer u iemand ontmoet. Donkere kringen onder uw ogen kunnen uw gezicht een vermoeid aanzien geven. Wanneer uw wallen niet overmatig vocht vasthouden en er niet te veel losse huid onder uw ogen zit, dan kan een behandeling met Teosyal Redensity II een uitkomst bieden.
Deze injectable is de eerste en de enige injectable ter wereld die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling onder de ogen. Dit gebied is zeer delicaat en kent een moeilijke anatomie voor een injectable. Een filler met specifieke eigenschappen is wat nodig is om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen. Teosyal Redensity II is een biologisch afbreekbare, niet-permanente filler en geeft een perfect volume resultaat. Deze filler bestaat bovendien uit anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren wat zorgt voor een betere huidconditie, waardoor de donkere kringen onder de ogen verminderen.

T: +31 (0)85-22 22 233
 

E: info@klaverklinieken.nl

 

Klaver Klinieken

Hoofdvestiging:

Cereslaan 2t, 5384 VT Heesch

 

OK complex:

Steeg 6, 5482 WN Schijndel

 

KvK: 76315630

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Spoedgevallen: 24/7 bereikbaar

Bignr: 59053722801 (Dr. E. Bodde)

Bignr: 19044623301 (Drs. R. Fresow)

AGB-code: 22221142

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube - grijze cirkel

© 2020 by Klaver Klinieken. All rights reserved.

Klaver Klinieken en haar logo zijn een geregistreerd merk.

Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klaver Klinieken.