Borstcorrectie

Luister naar je gevoel

Vrouwen hebben vaak emoties die veroorzaakt worden door hun borsten. Dat borsten steeds weer veranderen maakt het nog gecompliceerder. De cupmaat van je borsten verandert gemiddeld 6 keer tijdens je leven. Maandelijkse cycli, de pil, het gewicht, zwangerschap en borstvoeding hebben grote invloed op de omvang en de vorm van borsten.

De perfecte borstpartij bestaat niet. Elke borst heeft immers zijn eigen karakteristieken. Asymmetrie is er in meer of mindere mate altijd en de gewenste vorm of omvang is voor ieder individu verschillend.

Toch kunnen borsten die niet -of niet meer- aan de wensen voldoen je erg onzeker maken.

Het is belangrijk om je goed te voelen over je eigen lichaam. Een goed gesprek kan daarbij helpen, maar ook een operatieve correctie kan soms een uitkomst zijn. Het meest aantrekkelijke aan een vrouw is immers haar zelfvertrouwen.

Daar helpen wij je graag mee!

Maak nu snel en eenvoudig een afspraak.

BORSTVERGROTING
-
PROTHESEWISSEL

Overweeg je een borstvergroting, of heb je dit al eerder laten doen en wil je hierover nader advies? Dan ben je hiervoor bij ons aan het goede adres. Als borstcorrectie experts vertellen wij je alles over de diverse mogelijkheden die er zijn.

BORSTLIFT
-
BORSTVERKLEINING

Te grote of overmatig hangende borsten kunnen een dagelijkse last zijn bij alles wat je doet. Gelukkig kun je daar iets aan doen. Kom eens praten over de diverse mogelijkheden die er zijn om je leven wat te vereenvoudigen.

BORSTVORMING
BIJ
MANNEN

Overmatige borstvorming bij een man kan je erg onzeker maken. Met verschillende technieken kunnen we ook jouw probleem oplossen, of het nu een kleine of grote verbetering vraagt. Wij ontmoeten je graag eens om te zien of wij je kunnen helpen.

T: +31 (0)85-22 22 233
 

E: info@klaverklinieken.nl

 

Klaver Klinieken

Hoofdvestiging:

Cereslaan 2t, 5384 VT Heesch

 

OK complex:

Steeg 6, 5482 WN Schijndel

 

KvK: 76315630

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Spoedgevallen: 24/7 bereikbaar

Bignr: 59053722801 (Dr. E. Bodde)

Bignr: 19044623301 (Drs. R. Fresow)

AGB-code: 22221142

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube - grijze cirkel

© 2020 by Klaver Klinieken. All rights reserved.

Klaver Klinieken en haar logo zijn een geregistreerd merk.

Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klaver Klinieken.