We love happiness!

Uw wens. Onze passie.

Iedereen verdient de beste zorg voor een eerlijke prijs.

U zoekt de beste zorg die beschikbaar is wanneer u dat uitkomt, die betaalbaar is en waar u zelf over beslist.

 

Bij Klaver Klinieken bepaalt u zelf hoe en welke zorg wij het beste aan u kunnen leveren op elk gebied. Zo bespreekt u samen met uw plastisch chirurg uw wensen en krijgt u eerlijk en passend advies. Onze visie is het delen van een stukje geluk, passie en motivatie door het leveren van kwalitatieve en efficiënte zorg. Klaver Klinieken wordt gewaardeerd om haar persoonlijke benadering, professionaliteit en resultaten.

Proef onze passie. Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Maak online een afspraak:

COSMETISCHE OF NIET-VERZEKERDE ZORG

Cosmetische behandelingen, of behandelingen die geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar werden afgewezen, dient u zelf te betalen. U heeft hiervoor geen verwijzing van uw huisarts nodig, u kunt direct zelf een afspraak bij ons maken.

U gaat natuurlijk altijd voor het maximaal haalbare resultaat. Daar helpen wij u graag mee. Dat begint al met de eerste consultafspraak, waarvan wij de kosten voor onze rekening nemen!

Ga voor meer informatie naar het menu 'Behandelingen' of lees meer via de button hieronder.

VERZEKERDE ZORG

Voor behandelingen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt wel al een afspraak maken, de verwijzing van uw huisarts neemt u dan mee op uw eerste afspraak. De kosten van dit consult (en/of de overige behandelingen) kunnen dan worden gedeclareerd bij uw verzekering. Een eventuele eigen bijdrage (dit is niet het eigen risico) betalen wij voor u.

Voor sommige behandelingen is vooraf toestemming van uw verzekering nodig. Deze machtigingsaanvraag regelen wij voor u.

De verzekeringsarts beoordeelt vervolgens onze aanvraag. Wij kunnen hierop geen invloed uitoefenen.

 

Heeft uw zorgverzekeraar geen contract met Klaver Klinieken? Geen probleem, uw zorgverzekeraar zal uw ingreep dan ook volledig vergoeden. Voor meer informatie lees de veelgestelde vragen onder het kopje 'verzekerde zorg'.

Wat anderen over ons zeggen:

Nieuws

KLAVER KLINIEKEN OPENT 2E LOCATIE!

Op een prachtige locatie, direct gelegen aan de A59 tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen, is Klaver Klinieken nu ook gevestigd in Gezondheidscentrum Ceres.

Meer dan 20 zorgaanbieders hebben in dit schitterende pand hun krachten gebundeld. Maar liefst drie huisartsenpraktijken, een grote apotheek, een tandarts, de prikpost van ziekenhuis Bernhoven, logopedie, handtherapie, fysiotherapie, psychologie, een diëtiste en diverse andere therapeuten en medisch specialisten: allen staan zij voor u klaar om in een goede onderlinge samenwerking de optimale zorg voor u te garanderen.

Graag ontvangen wij u in onze sfeervol ingerichte praktijk, waar wij alle voorzieningen hebben om u de beste zorg te bieden.
Onder andere de comfortabele wachtruimte, geluiddichte spreekkamers en een modern ingerichte poliklinische operatiekamer zorgen ervoor dat wij u met een glimlach kunnen ontvangen.

U bent van harte welkom op de Cereslaan 2 in Heesch!

 

Parkeer eenvoudig uw auto op de ruime gratis parkeerplaats achter het pand, neem bij binnenkomst de trap of lift naar de 1e etage en volg route H naar onze praktijk. De koffie of thee staat voor u klaar. En wij ook!

Zoek uw route naar onze kliniek in Heesch hier.

Agenda

VLOGGEN MAAR!
Onze vlogs online
webinar
Naast de zorg die Klaver Klinieken dagelijks levert zijn we ook hard bezig om op een meer creatieve wijze onze werkzaamheden uit te voeren. Met de motivatie 'stay safe, stay home' werken we thuis aan vlogs waarin we verschillende onderwerpen behandelen. Check regelmatig onze social media kanalen!
Delen

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Bestel hier uw after care

huidzorgproducten van Alhydran!

ALHYDRAN KlaverKlinieken.png

T: +31 (0)85-22 22 233
 

E: info@klaverklinieken.nl

 

Klaver Klinieken

Hoofdvestiging:

Cereslaan 2t, 5384 VT Heesch

 

OK complex:

Steeg 6, 5482 WN Schijndel

 

KvK: 76315630

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Spoedgevallen: 24/7 bereikbaar

Bignr: 59053722801 (Dr. E. Bodde)

Bignr: 19044623301 (Drs. R. Fresow)

AGB-code: 22221142

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube - grijze cirkel

© 2020 by Klaver Klinieken. All rights reserved.

Klaver Klinieken en haar logo zijn een geregistreerd merk.

Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klaver Klinieken.

recensie-12